Menu

Veloverstået børneafslutning

30. juni 2015 kl. 08:36
Mandag den 29. juni blev afslutningen på forårssæsonen markeret med en hyggelig eftermiddag og aften i NUBI

Forårssæsonen er slut og sommerferien er begyndt for klubbens børnemedlemmer, og det blev markeret i klubben mandag den 29. juni. Klubbens børnespillere og søskende havde en sjov dag på træningsbanen hvor de blev blandet aldersgrupperne imellem og skulle prøve kræfter med en opstillet "fodboldgolf" bane. De gik til opgaven med stor iver.

Imens børnene var aktive på banerne, var forældre samlet i klubhuset til informationsmøde hvor Ungdomsformand Mads Sterup kunne fortælle lidt om sæsonen der er gået, den kommende sæson efter sommerferien og hvad der ellers rører sig i klubben. Mads kunne bl.a. fortælle at der bliver lidt udskiftning på trænerfronten, hvor vi har nye trænere til U7, U8 og U11. Mere information følger senere.

Efter "fodboldgolf" og informationsmøde stod den på middag og her stod grillmestrene Bjarne, Carsten, Willy og Holger klar med pølser, kylling og pastasalat. 

Ungdomsudvalget vil gerne benytte lejligheden til at takke for en rigtig hyggelig eftermiddag og aften og på gensyn til den nye sæson.

Nu har vi sommerferie indtil august hvor vi starter op igen. Opstartsdato og træningstider for hver årgang vil blive opslået her på hjemmesiden i løbet af kort tid.

 

Se flere billeder i galleriet nedenfor.

Luk