Menu

DBU hæder til Bo Christensen

image Bo Christensen (t.v.) modtager DBU nålen fra Christian Fynsk
23. januar 2019 kl. 09:28
Ved tirsdagens generalforsamling i NUBI startede aftenen med et indslag der ikke var at finde på den opslåede dagsorden. Læs mere her...

Anledningen var at NUBIs Forretningsudvalg havde indstillet Bo Christensen til at modtage hædersnål fra DBU for 25 års frivilligt, ulønnet træner- eller lederarbejde. Til stor glæde for NUBI havde DBU godkendt den indsendte ansøgning og derfor var Christian Fynsk fra DBU Jylland til stede for at overrække nålen til Bo Christensen.

Christian Fynsk var også på besøg ved sidste års generalforsamling for at overrække hædersnåle til frivillige NUBI ledere og han udtrykte begejstring for at de frivillige trænere og ledere blev hædret for deres store indsats igennem mange år.

Bo Christensen har mere end 30 års frivilligt arbejde i NUBI og derudover har han også været træner i andre klubber i Aalborg området. Han startede som træner for de yngste spillere tilbage i midten af 70'erne og igennem årene har han bl.a. været træner for mikroput, miniput, lilleput, drenge, U14, U17, U21 samt herresenior 1. og 2. hold. Derudover har han i flere år også været en del af ungdomsudvalget.

Bo har haft langt over de påkrævede 25 års frivilligt arbejde for at modtage DBU nålen, så man kan godt sige at det var på tide at han modtog den.

Vi vil gerne sige stor tak til DBU, DBU Jylland og Christian Fynsk for overrækkelsen af DBU nålen. Et stort tillykke skal der lyde til Bo Christensen. Fuld fortjent hæder efter mange års frivilligt arbejde i NUBI.

Her kan du se hvem der tidligere har modtaget DBUs sølvnåle:
http://www.nubi.dk/historie/haeder-legater/

Luk