Menu

Mit All-Time NUBI hold - Carsten Juul

image
09. maj 2019 kl. 15:50
Profiler fra NUBIs 1. hold sætter deres bedste start-11 med spiller de har spilelt sammen med. Første mand er Carsten Juul.

I en ny serie i NUBIs kampprogram, der bliver uddelt til 1. holdets kampe, sætter vi fokus på tidligere tiders profiler i NUBI. Vi vil tage fat på tidligere 1. holdsspillere i NUBI og bede dem sætte deres “All-time NUBI start-11”. Det er op til spilleren selv hvilke kriterier han udvælger spillerne.

Første spiller vi har fokus på er klubbens mangeårige anfører og tidligere kamprekordholder, Carsten Juul.
Carsten Juul fik debut sidst i 80’erne og fik de sidste kampe på 1. holdet i foråret 2010. Carsten er stadig aktiv på NUBIs Grand Old Boys hold og er samtidig assistenttræner for klubbens 1. hold.

Navn:  Carsten Juul
Position:  Forsvar/midtbane
Alder:  48 år
Antal kampe:  452 kampe på 1. holdet

Målmand:
Svend Nielsen - 46 kampe på 1. holdet
– kom til Nubi i en sen alder fra NB, hvor han gennem en årrække stod på deres daværende divisionshold. En fantastisk målmand, der blev årets spiller efter sin første sæson, hvis jeg husker rigtigt. Hurtigt på stregen og frygtløs i luftrummet trods sin lave højde. Han har efter sigende fortsat rekorden på 100 meter på kasernen (under 11 sek) og så kan han huske alle sine 12-1300 kampe i NB og ligeså mange i Nubi. Er i dag fortsat aktiv i klubben som frivillig på mange opgaver.

Forsvar:
Niels Hammer - 116 kampe på 1. holdet
– kom til fra Aalborg Freja ca. samtidig med, at Casper ”Super” Nielsen vendte hjem. En fantastisk forsvarer, der med sin hurtighed løb det meste op. God tekniker, der uden de store sværdslag pillede pynten af langt de fleste angribere. Placerede sig altid rigtigt og læste spillet sublimt. Nåede desværre ikke så mange kampe ved siden af ham, men en af de bedste og klogeste forsvarere, jeg har spillet med.

Christoffer Vorre - 44 kampe på 1. holdet
– kompromisløs forsvarer med fodboldopdragelse i LIF. Ikke den store tekniker, men gav sig altid 100% og angriberne slog sig på ham og slap aldrig helt af med ham. En rigtig fighter, som man skal være i den ende af banen – en fornøjelse af have ved siden af sig.
    
Lars Lanng - 34 kampe på 1. holdet
– stort set samme beskrivelse som Vorre.

Midtbane:
Lars Emil Thomsen - 214 kampe på 1. holdet
– kom ligeledes til Nubi fra NB’s daværende 1. hold – var også omkring AaB mener jeg. I sine velmagtsdage med afstand den bedste spiller, jeg har spillet sammen med. Hurtig på fødderne, fantastisk teknik og ekstremt hårdt-skydende og -tacklende.
    
Søren Nør - 138 kampe på 1. holdet
– meget løbestærk og teknisk god spiller, der en overgang var i LIF og prøve sig af. Godt spark fra distancen og scorede mange mål. Kunne dog godt falde lidt ud af kampene, men på hans bedste dage er han sikker på min liste.

Claus Mørk - 50 kampe på 1. holdet
– klog, løbestærk og teknisk velfunderet spiller med godt blik for spillet – gjorde ikke det store væsen af sig, men en vigtig brik såvel defensivt som offensivt.

Jes Rødhus - 418 kampe på 1. holdet
– Jes er (heldigvis) fortsat aktiv på klubbens bedste hold trods fremskreden alder. Holder fortsat meget højt niveau og virker til farten stadig er der. Meget driblestærk spiller, som også har prøvet talentet af i AaB. Har gennem tiderne fået mange hårde ture af tunge forsvarere, der kom for sent. Ikke urealistisk, at Jes kan nå 500 kampe, hvis motivationen og fysikken holder niveauet.

Lars ”Fesser” Mortensen - 226 kampe på 1. holdet
– er desværre ikke hos os længere, men en meget energisk og ivrig kantspiller, der i sine velmagtsdage hamrede op og ned af linjen og var oplægger til mange mål – han scorede også selv en del i årenes løb. Tog alle indkast, frispark og hvad der ellers måtte komme i kampens løb, hvis han eller fik lov.

Angreb:
Jan Sørensen - 266 kampe på 1. holdet
– nåede et par sæsoner sammen med Jan. Ekstremt hurtigt, god teknik, driblestærk og yderst målfarlig. En evig trussel foran mål og et mareridt at spille overfor til træning.

Morten Thøgersen - 181 kampe på 1. holdet
– ligeledes en fantastisk tekniker og angriber, der også med succes prøvede talentet af i Lindholm. Meget boldsikker angriber og en spiller man altid kunne spille i fødderne – også med en modstander i ryggen. Klog spiller, der ikke løb mange forkerte meter.

Træner:
Jørgen Smed – havde desværre kun Jørgen i 1 sæson mener jeg. En rigtig god træner, der fik det absolut optimale ud af spillerne og forstod at sætte holdet rigtigt op. Vi stod ofte med alle mand bag bolden med Jan Sørensen alene på top og vi var rigtig svære at spille imod i den formation.


Det har været en svær opgave at skulle stille den bedste start 11’er, men det her er mit umiddelbare bud. Der har været mange andre dygtige spillere indover gennem årene:
Marco Witt, Casper ”Super” Nielsen, Flemming Lind, Tom Sørensen, Peter Redder, Philip Schnoor, Morten Sørensen, Per D. Larsen (Pimse).

Jeg kunne på en god dag nok også have fundet plads til mig selv, men det må andre tage stilling til.