Menu

Mit All-Time NUBI hold - Morten Thøgersen

image
21. maj 2019 kl. 12:33
Profiler gennem tiderne på NUBIs 1. hold sætter deres bedste start-11 med spillere de har spillet sammen med. Denne gang er turen kommet til Morten Thøgersen.

I en ny serie i NUBIs kampprogram, der bliver uddelt til 1. holdets kampe, vil vi sætte fokus på tidligere tiders profiler i NUBI. Vi vil tage fat på tidligere 1. holdsspillere i NUBI og bede dem sætte deres “All-time NUBI start-11”. Det er op til spilleren selv hvilke kriterier han udvælger spillerne.

I denne artikel har vi fokus på 1. holdets mangeårige topscorer Morten Thøgersen. Thøger fik debut på holdet tilbage i 2004 og viste fra start sin målfarlighed. Udover tiden i NUBI er det også blevet til mindre ophold i Aars IK, AaB og et længere ophold på 1. holdet i Lindholm IF hvor det bl.a. blev til divisionsfodbold.
Thøger har lagt støvlerne på hylden og bruger i stedet for tiden med løb på landevejen og i skoven - noget de fleste nok ikke
ville have troet på for 10 år siden.

 

Navn:  Morten Thøgersen
Position:  Angriber
Alder:  34 år
Antal kampe + mål:  181 kampe på 1. holdet - 141 mål

Målmand:
Peter Redder - 289 kampe på 1. holdet
– Redder og jeg har desværre ikke spillet ret mange kampe sammen, men han er uden tvivl den bedste målmand, jeg har spillet med i NUBI. Peter var yderst dedikeret til sin fodbold, men også meget opmærksom på sine holdkammerater. Han var en stor hjælp til vi unge spiller.

Forsvar:    
Carsten Juul - 452 kampe på 1. holdet
– Julle var imponerende. Han havde et vindergen, der smittede af på alle omkring ham. Julle er en vinder, og uanset om det var kamp eller træning, så skulle der vindes - koste hvad det koste vil! Han havde en vild fysik, og gik virkelig til stålet, men han kunne også klare at få noget igen.

Morten Sørensen - 215 kampe på 1. holdet
– En bomstærk forsvarsspiller, der var sindssygt stærk med hovedet og han vandt alle sine nærkampe. Han var rigtig god på bolden, og dygtig til at spille bolden op i banen. Han gav sig altid 100% i alle kampe.

Christoffer Vorre - 44 kampe på 1. holdet
– Jeg slutter forsvarskæden af med Vorre. En kompromisløs spiller, der sparkede alt og alle ned omkring sig. Han var sindssygt stærk fysisk, og han afslutter en bagkæde af monstre. Jeg er glad for, at jeg ikke skulle spille over for disse tre.

Midtbane:
Philip Schnoor - 303 kampe på 1. holdet
– En meget dedikeret NUBI-mand, der efterhånden er indbegrebet af NUBIs højrekant. Han havde et vildt løbepensum, og fortsatte op og ned af linjen hele kampen igennem. Philip har været med i op og nedture med NUBI, men har været med hele vejen igennem, hvilket jeg beundrer.
    
Casper “Super” Nielsen - 193 kampe på 1. holdet
– Da Bette kom hjem til NUBI fra Aalborg Freja, kunne jeg godt se, at det var en spiller med flair. Han tænkte fodbold, og han læste spillet fremragende. Han var en rigtig dygtig boldspiller, og en spiller man altid kunne spille bolden til. Han mener sikkert selv, at han var stærk på frispark, men det er en diskussion værdig.

Morten Mariager - 173 kampe på 1. holdet
– Igen en dygtig spiller på bolden. Morten er en spiller, der kunne have fået mere ud af sit talent, men skader og prioritering af arbejde ville det anderledes. Han fylder ikke meget på banen fysisk eller verbalt, men hans boldomgang og spilforståelse var uundværlig for NUBI.

John Martin Sørensen - 141 kampe på 1. holdet
– Sjældent har vi set bedre boldspiller i NUBI. Johnson havde hele pakken. God fysik, god boldspiller og fremragende sparketeknik. Kunne vi smide lide af Marco Witts vinder og ledergen ind i Johnson, så var han den perfekte spiller.

Rasmus Horndal - 280 kampe på 1. holdet
– En spiller fra den gamle skole. Horndal har aldrig været den bedste spiller, men han har ALTID været der for NUBI. Selv om han røg smøger under opvarmningen og i pauserne, så løb han op og ned af den venstre kant. Han var en humørspreder, som man skulle passe på i badet efter kampen.

Angreb:
Azhe Dorsen - 51 kampe på 1. holdet
– Sikke en teknik. Han rende rundt på træningsbanen og lavede ting, som vi andre ALDRIG ville komme i nærheden af. Han kunne virkelig tage pis på sin direkte modspiller, og vi havde nogle fremragende kampe sammen i angrebet.

Jes Rødhus - 418 kampe på 1. holdet
– Ligesom med Azhe, så kunne Rødhus tage pis på sin modstandere. Når Rødhus havde sat sin direkte modspiller af, så løb han gerne tilbage til ham, så han kunne gøre det igen. Han var en imponerende teknisk stærk spiller, der har scoret mange mål for NUBI.