Menu

Nåle-regn til trofaste NUBI frivillige

image
24. januar 2018 kl. 14:04
Ved tirsdagens generalforsamling i NUBI startede aftenen med et indslag der ikke var at finde på den opslåede dagsorden. Læs mere her...

Anledningen var at NUBIs Forretningsudvalg havde indstillet ikke færre end 10 medlemmer til at modtage hædersnåle fra DBU og DBU Jylland. 2 medlemmer var indstillet til DBU Jyllands nål for 15 års frivilligt, ulønnet træner- eller lederarbejde, og 8 medlemmer var indstillet til DBUs nål for 25 års frivilligt, ulønnet træner- eller lederarbejde.

 

Til stor glæde for NUBI kunne DBU godkende de indsendte ansøgninger og derfor var Christian Fynsk, bestyrelsesmedlem fra DBU Jylland, til stede for at overække nåle til de aftenens modtagere.

 

Efter formand Philip Schnoor havde budt aftenens medlemmer velkommen blev ordet givet videre til Christian Fynsk. Christian Fynsk kunne fortælle at det hørte til sjældenhederne at så mange frivillige blev hædret på samme tid og at han var meget glad for at have mulighed for at overrække hædersnåle til de frivillige. Modtagerne blev kaldt op én efter én og NUBIs kampfordeler Henrik Madsen oplevede at blive kaldt op to gange. Han modtog både DBU Jyllands 15 års sølvnål men også DBUs 25 års nål.

 

John Kiil med hele 43 års frivilligt arbejde på bagen, kunne desværre ikke deltage denne aften, men forsamlingen gav også klubbens mangeårige ildsjæl en stor hånd med på vejen.

 

Flere af de frivillige har haft langt over de krævede 25 års frivilligt arbejde bag sig så man må sige at det var på tide at de blev hædret.

 

DBU Jyllands Sølvnål for 15 års frivilligt træner/lederarbejde:

Henrik Madsen (28 års frivilligt træner/lederarbejde)

Bjarne Fosnæs (17 års frivilligt træner/lederarbejde)

 

DBU Sølvnål for 25 års frivilligt træner/lederarbejde:

Carsten Madsen (33 års frivilligt træner/lederarbejde)

Kurt Madsen (28 års frivilligt træner/lederarbejde)

Henrik Madsen (28 års frivilligt træner/lederarbejde)

Tom Kjærsgaard (33 års frivilligt træner/lederarbejde)

Frank Burkal (25 års frivilligt træner/lederarbejde)

Hans Sönder (26 års frivilligt træner/lederarbejde)

Henning H. Olesen (29 års frivilligt træner/lederarbejde)

John Kiil (43 års frivilligt træner/lederarbejde)

 

Med DBUs Sølvnål følger der bl.a. et partoutkort til alle DBU landskampe i Danmark. Så mon ikke aftenens modtagere kan få arrangeret en fællestur til Parken.

 

Vi vil gerne sige stor tak til DBU, DBU Jylland og Christian Fynsk for overrækkelsen af DBU nåle. Det er skønt når klubbens primære forbund sætter lige så stor pris på vores frivillige som vi selv gør. Et stort tillykke skal der lyde til de 9 modtagere. Fuld fortjent hæder til jer alle efter mange års frivilligt arbejde i NUBI.

 

Her kan du se hvem der tidligere har modtaget DBUs sølvnåle:
http://www.nubi.dk/historie/haeder-legater/

 

Aftenens modtagere:

F.f.v: Henrik Madsen, Tom Kjærsgaard og Carsten Madsen.
B.f.v: Kurt Madsen, Bjarne Fosnæs, Hans Sönder, Frank Burkal og Henning H. Olesen.
Fraværende var John Kiil.

 

Luk