Menu

NUBI & Corona-virus

image
11. marts 2020 kl. 12:44
Dag for dag oplever vi stigninger i personer smittede med Covid-19 (Corona-virus) og som fodboldklub skal vi gøre vores til at forebygge smitten. Læs mere her...

Sundhedsmyndigheder er kommet med anbefalinger og retningslinjer i forebyggelse af smitten og som fodboldklub skal vi gøre vores bedste for at efterleve disse.

Rejse
Har du været ude og rejse til eller fra et af de lande der betegnes som risikoområder, så opfordrer vi dig til at følge de retningslinjer der er kommet fra Sundhedsmyndighederne.

Sygdom
Hvis du føler dig det mindste syg så bliv hellere hjemme fra træning eller kamp. Har du symptomer, så kontakt egen læge/lægevagten på telefon eller akuttelefonen 1813.

Håndtryk før kampe
Præcis som DBU, anbefaler vi også at håndtryk før og efter træning og kampe undgås. Aftal gerne med modstanderholdets træner at den traditionelle fairplayhilsen før og efter kampe erstattes af et nik, vink eller lignende.

Undgå fælles drikkedunke
Vi appellerer kraftigt til, at vores medlemmer ikke benytter fælles drikkedunke i denne periode. I forvejen er disse sæt med drikkedunke ofte fyldt med flere bakterier end hvad godt er - og i denne tid, opfordrer vi til, at hver spiller medtager sin egen dunk hjemmefra.

Forebyg smitte
Beskyt dig selv og andre mod smitte med disse råd

1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
2. Host eller nys i dit ærme - ikke dine hænder
3. Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt
4. Vær opmærksom på rengøring - både hjemme og på arbejdspladsen
5. Vær opmærksom hvis du er på steder med mange mennesker - hold afstand og bed andre tage hensyn

Yderligere information:
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger.
Samlet side fra myndighederne med alt, hvad du skal vide om corona: www.coronasmitte.dk

DBU’s anbefalinger:
https://dbu.dk/nyheder/2020/marts/gode-raad-til-fodboldklubber-om-corona-situationen/

Bestyrelsen, 11.03.2020