Menu

NUBI indfører automatisk kontingentsystem

image
11. juli 2019 kl. 21:19
NUBI har indført et nyt kontingentsystem, der gør det lettere for både medlemmerne og klubbens ledelse. Læs mere her...

Fra august 2019 går NUBI over til et nyt kontingentsystem, hvor opkrævningen sker helt automatisk via betalingskortet – præcis ligesom du kender det fra dit lokale fitnesscenter eller telefonselskab.

Det nye kontingentsystem bygger på betaling med betalingskort. Samtidig med betaling tilmeldes man en abonnementsordning, som betyder, at kontingentet fremover trækkes automatisk.

Med andre ord betyder det, at du som medlem slipper for at huske at betale, og at klubbens bestyrelse ikke skal bruge tid på at rykke for manglende betalinger - det er Win-Win :-).

Denne ordning gælder for alle. Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.


Sådan fungerer det...


Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail. Kontakt os, hvis du skifter mail.


Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til nubi@stofanet.dk.

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.


Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken NUBI eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og NETS, der står bag betalingsløsningerne.


Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.


Hvordan skal jeg forhold mig, hvis jeg er træner?

Det eneste du skal sørge for er, at bede din spillere/deres forældre om at melde sig ind i klubben. Det gøres via menuen Om NUBI > Online Indmeldelse her på siden. Først når en spiller er meldt ind, kan han/hun spille kampe (vælges på holdkort).


Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på nubi@stofanet.dk, hvis du har spørgsmål.