Menu

Lars Rise er ny træner for 1. holdet

image
20. november 2020 kl. 09:29
Når spillerne starter op igen til den kommende sæson bliver det med en ny træner ved roret. Læs mere her...

NUBIs 1. hold holder for tiden vinterpause efter en resultatmæssigt hård efterårssæson. Holdet sluttede under nedrykningsstregen og til forårets sæson hedder det derfor serie 3.

Når spillerne starter op igen til den kommende sæson bliver det med en ny træner ved roret. Lars Rise vender tilbage til barndomsklubben og overtager tøjlerne.

Lars Rise er 40 år og født og opvokset i Nr. Uttrup og det var i NUBI han startede trænerkarrieren hvor han allerede i teenageårene blev træner for flere børnehold i klubben. I 00’erne var han i en periode træner for NUBIs 2. hold inden han drog syd for fjorden for at prøve trænergerningen af andre steder. Gennem de sidste 12-13 år har han været væk fra NUBI hvor han har været træner i forskellige klubber, primært fra ungdomsfodbold på højt niveau. Det er blevet til trænerjobs i Vejgaard Boldspilsklub og LKB/Gistrup, mens han de sidste år har været i AaB og været inde over flere af deres ungdomshold. Senest var han assistenttræner for AaBs bedste U17 hold og før det assistent for AaBs bedste U19 hold.

Nu vender Lars Rise hjem til NUBI og det er vi rigtigt glade for.

Lars Rise og spillertruppen starter træningen op til forårssæsonen med den traditionelle standerhejsning lørdag den 30. januar 2021.

Luk