Menu

Ny træner klar til 1. holdet

image Sidst Carsten Reberholt trænede 1. holdet endte det med oprykning - her er holdet. (Foto: Hermann Jensen).
10. november 2017 kl. 11:12
En gammel kending vender hjem og skal stå i spidsen for NUBIs 1. hold i serie 2. Læs mere her...

Sæsonen for 1. holdet er netop afsluttet og spillerne er gået på velfortjent vinterpausen efter lørdagens kamp mod Aalborg KFUM. Det blev samtidig sidste kamp i spidsen for holdet for cheftræner Henrik "Siller" Pedersen. Der skal lyde et stort tak for den store indsats og held og lykke fremover til Siller.

Cheftræner for den næste sæson er kommet på plads og her bliver det til et gensyn med en gammel kending. Carsten Reberholt vender tilbage til NUBIs 1. hold efter at have været væk i fire år.

 


Carsten Reberholt fra sidste periode i NUBI.



Reber trænede NUBIs flagskib fra sommeren 2011 til og med efteråret 2013. Her sluttede han med oprykning til serie 1 hvorefter han overdrog holdet til Flemming Lind. Herefter trænede Reber AaBs 3. hold i serie 1+2 indtil foråret 2016 hvorefter det blev tid til en pause fra fodbolden. Nu er tiden kommet til at genoptage trænergerningen og det bliver altså i NUBI.

Fodboldformand Daniel Svendsen:
- Da det stod klart for os at vi skulle ud og finde en ny træner til den kommende sæson var vi ikke i tvivl om hvem vores første prioritet skulle være. Reber er en fantastisk dygtig træner og samtidig var han utroligt vellidt af både spillere, ledere og NUBI medlemmer sidst han var i klubben, så det stod hurtigt klart at det var ham vi ville forsøge at hente.

- Efter samtaler med Reber var det da også glædeligt at han var tændt på vores forespørgsel og det lykkedes os hurtigt at lande en aftale. Nu glæder vi os til slutningen af januar hvor den nye sæson med Reber i spidsen kan begynde.

Carsten Reberholt:
- Jeg har hele tiden sagt, at hvis jeg skulle begynde at træne igen, ville NUBI være et godt bud. Jeg havde en fantastisk tid i NUBI sidst og lærte en masse dejlige mennesker at kende, så efter et opkald fra Daniel og et besøg på Knald Hart Lane var jeg ikke i tvivl. Det var jo som at komme hjem igen! :)

- Jeg glæder mig til at komme i gang igen, og håber også jeg igen kan bidrage med lidt den her gang. Der er heldigvis stadigvæk en god blanding af rutineret kræfter og unge talenter i truppen. Det bliver stort! :)


Spillerne har nu vinterpause og i uge 5 2018 starter herresenior op med træningsstart. Mere info følger senere.

 

Billeder fra sidst Reber trænede 1. holdet. Efter en 6-2 sejr i Sulsted sikrede holdet sig oprykning til serie 1 i efteråret 2013.
(Fotos: Hermann Jensen)

Luk