Menu

Sæsonen er slut for 1. holdet

image Foto: Ivan Jensen
06. november 2017 kl. 12:57
I lørdags spillede NUBIs 1. hold sæsonens sidste kamp da Aalborg KFUM var på besøg. Læs mere her...

I lørdags spillede NUBIs 1. hold sæsonens sidste kamp da Aalborg KFUM var på besøg. Chancen for oprykning var til stede og det krævede en sejr over KFUM samtidig med at B52 ikke skulle vinde deres kamp.

Inden af delene skete da hverken NUBI formåede at vinde og B52 vandt samtidig med 3-2 over Nørresundby Forenede Boldklubber. Det betyder at B52 rykker op i serie 1 så stort tillykke til dem.

NUBIs kamp i lørdags blev en rigtig god kamp med to hold der gerne vil spille fodbold og måske leverer noget af de flotteste fodbold i puljen. KFUM har nogle rigtigt dygtige spillere og havde de ikke haft start vanskeligheder i sæsonen havde de nok rendt med oprykningen. Vi var ellers foran både 1-0 og 2-1 men hver gang kom KFUM igen og til slut scorede de også sejrmålet til 3-2.

Det resulterer i en 3. plads efter en sæson hvor holdet ellers lå nr. 1 det meste af tiden. Et par dumme pointtab til de forkerte hold har været kendetegnende for sæsonen. Nu får spillerne velfortjent vinterpause og så må vi gå efter oprykningen igen til foråret.

Lørdagens kamp var samtidig sidste kamp for cheftræner Henrik "Siller" Pedersen der har stået i spidsen for holdet i 2017. Der skal lyde et stort tak for hans store dedikerede indsats som cheftræner for 1. holdet og desværre blev det ikke til en sejr i "afskedsgave". Held og lykke fremover skal der lyde herfra.

NUBIs børneafdeling havde sæsonafslutning i lørdags og derfor fik de lov at løbe på banen sammen med 1. holdet. En stor oplevelse for de kommende NUBI stjerner. (Foto: Ivan Jensen).

Inden 1. holdets kampe spillede 2. holdet overlevelseskamp i serie 3. Her blev resultatet 5-5 mod Ulsted i en hæsblæsende kamp hvor NUBI burde have vundet set på spil og chancer. Da Asaa samtidig slog FC Dansom i en anden kamp i puljen blev vores resultat uden betydning da selv en sejr til NUBI var lig med nedrykning. Nu står den på serie 4 efter vinterpausen og her skal holdet forsøge en hurtig tilbagevending til serie 3.

Luk