Menu

Sæsonen er slut for herresenior

image
21. juni 2017 kl. 21:21
Forårssæsonen er slut og her er en lille opsummering på herreseniorafdelingen

1. holdet i serie 2

Holdet endte på 2. pladsen og gik dermed lige glip af oprykningspladsen til serie 1. Holdet havde en rigtig flot sæson og fik hele 35 point men Vejgaard der endte på toppen viste lidt mere stabilitet og tog 1. pladsen.

I 2. sidste spillerunde var VB på besøg i NUBI til en "oprykningsfinale" og de vandt desværre kampen med 2-1 hvilket betød de overtog 1. pladsen inden sidste runde. En runde hvor de fik bundholdet Brønderslev på besøg og VB vandt ganske sikkert 4-1 og rykkede dermed op. 

Tillykke til VB og tidligere NUBI træner Flemming Lind med oprykningen.

Der er ingen tvivl om at NUBI spillerne var skuffet over at glippe oprykningen dette forår, men der er ikke andet for at forsøge ingen i efterårssæsonen. Kan man fortsætte takterne fra foråret ser det godt ud.

 

2. holdet i serie 3

Holdet spillede sidste runde i sidste uge hvor holdet var en tur i Saltum for at møde fusionsklubben SIV og her blev det til uafgjort 2-2.

Holdet endte dermed sæsonen på en flot 4. plads i deres første sæson i serie 3. Målsætningen for sæsonen var at blive i serie 3 og den blev indfriet for nogle runder siden. Med 5 uafgjorte kampe kunne holdet med lidt mere skarphed have været tættere på topstriden og de har taget point fra alle holdene på nær Trekroner der er rykket op. 

 

3. holdet i serie 5

Det har været en svær sæson for 3. holdet efter oprykningen til serie 5. Modstanden har været hård samt af spillernes afbud til kampe har været lidt for hyppige så trænerteamet har haft svært ved at samle nok spillere. 

Holdet endte på en 5. plads, der endte med at være en sidsteplads, da IF Haabet trak deres hold midt i sæsonen. Selvom NUBI holdet er "reddet" endnu en sæson i serie 5, har vi selv valgt at rykke holdet ned i serie 6 til efterårsæsonen, hvor holdet pt vil passe bedre ind.

 

Luk