Menu

Sejr i første turneringskamp

image
03. april 2017 kl. 09:16
NUBIs 1. hold i serie 2 fik en perfekt start på forårets turnering med en sejr mod Brønderslev IF. Læs mere her...

Det blev til en storsejr på hele 7-1 og det var ikke ét mål for meget. Med lidt mere skarphed kunne NUBI sagtens have scoret et par mål mere, men så tidligt i sæsonen er det nok forståeligt at træfsikkerheden ikke er helt i top.

Spillerne sprudlede og angrebene kom i en lind strøm ned på BI målet. Der var flere nærgående forsøg før Tommi Fabricius fik scoret og så var det som om det blev løsnet op. Inden pause stod der 4-1 og så var den kamp mere eller mindre afgjort.

Er særdeles godkendt start på sæsonen mod oprykkerne fra BI. Næste weekend venter der en på papiret sværere modstander. Søndag tager holdet en tur til Hals og skal møde et hold der spillede med i toppen af rækken sidste år. Hals fik en knap så god start på sæsonen med et 4-0 nederlag til Vejgaard, men også VB må formodes at være et af de stærkeste hold i rækken.

Kampfakta:
1-0: Tommi Fabricius (assist: Sofus Rommerdahl)
2-0: Sofus Rommerdahl (assist: Mathias Blankensteiner)
2-1: BI
3-1: Jes Rødhus (assist: Philip Schnoor)
4-1: Tommi Fabricius (assist: John Martin Sørensen)
5-1: Sofus Rommerdahl (assist: John Martin Sørensen)
6-1: Jes Rødhus (assist: Mathias Blankensteiner)
7-1: Mathias Blankensteiner (assist: Jes Rødhus)

OGSÅ 3 POINT TIL 2. HOLDET

Premierekampen i serie 3 for 2. holdet endte også med 3 point til NUBI. Her var Fjerritslev IF på besøg og NUBI sejrede med 1-0 på mål af Jan Olesen.

Kampen var lidt en typisk premierekamp med knapt så fint spil, men med en masse nærkampe og angreb i begge ender. NUBI holdet fortsatte de fine takter fra træningskampene hvor der ikke er givet mange chancer væk og organisationen har været god.

Med lidt skarphed kunne sejren have været større hvor især 1. halvleg var på NUBIS præmisser. I slutningen af kampen forsøgte Fjerritslev at ligge pres på, men forsvaret og især keeper Emil Strauss afviste det de kom med inden det blev rigtigt farligt.

God start på holdets første sæson i serie 3. Næste lørdag gælder det et møde mod 2. holdet fra Sulsted IF. De er som NUBI også oprykker til denne sæson. De startede sæsonen med et 2-1 nederlag til Tylstrup.