Menu

Sejr over Hals

image
10. april 2017 kl. 08:24
NUBIs 1. hold sejrede også i anden turneringskamp. Denne gang mod Hals. Læs mere her...

NUBI's mandskab drog denne solrige søndag en tur til Hals, hvor Hals, efter sidste uges 4-0 nederlag til Vejgaard, skulle forsøge at revanchere sig. NUBI derimod skulle forsøge at fortsætte de gode takter fra 7-1 sejren over Brønderslev.

Kampen var kun 3 min gammel da Tommi Fabricius kikser et indlæg, han rammer kuglen på benskinnen, som snyder keeperen og så var NUBI i front 1-0. Hals sad mere på spillet herefter imens NUBI levede meget på omstillinger og NUBI var heldige med, at Hals ikke fik udlignet lige før pausen.

I pausen rokerer coach og ass-coach lidt rundt, det betød NUBI fik mere flow i spillet. 2. halvleg var også kun 5 min gammel, da Jes Rødhus opfanger en løs bold og med sit ellers kolde højre ben sikkert scorer til 2-0. Kort for inden var Hals blevet reduceret til 10 mand efter Tommi Fabricius endnu engang havde rundet Hals' ene miststopper.

NUBI sad på spillet herefter og lukker også kampen til 3-0, hvor Hals' venstre back i eget felt forsøger at lave næl på Mathias Blankensteiner, den hopper rutinerede Blankensteiner ikke på, han fanger kuglen og går mod kassen, keeperen redder flot men Tommi Fabricius er over returen og lukker kampen til 3-0.

Resten af kampen er Cruise-control, Hals har et enkelt godt tilbud til sidst, hvor Steen Holme redder flot.

God holdindsats må være konklusionen på en bane, hvor teknikere som Marco Witt ikke for alvor kunne folde sig ud. Jes Rødhus og Steen Holme fortjener at blive fremhævet. Steen Holme med et par afgørende redninger og Jes Rødhus for bare gang på gang at runde Hals' højre kant. Flot af de to der vist har fundet deres anden ungdom.

Næste kamp er skærtorsdag, hvor Aalborg Freja gæster Knald Hart Lane.