Menu

Bliv Micro-sponsor i NUBI

image
05. april 2022 kl. 14:15
Læs mere her...
NUBI har indgået samarbejde med Pecasu, der er en Nordjysk virksomhed, der har lavet en platform, der hjælper sportsklubber med at indsamle penge til særlige aktiviteter, specifikke afdelinger eller andre vigtige formål. 
For børneafdelingen og old boys-afdelingen kan du støtte med et fast beløb hver måned, mens du for seniorafdelingen kan købe 'målaktier' og støtte klubbens seniorafdeling med et fast beløb pr. mål scoret af klubbens førstehold. 
De penge klubben tjener på micro-sponsoraterne kommer ikke til at indgå i den daglige drift af klubben, men vil i stedet uddeles til de enkelte afdelinger og kan bruges efter behov. Skal vi eksempelvis have et VEO-kamera, der kan filme og streame seniorafdelingens kampe, så de kan ses online? Skal børneafdelingen have nyt, fedt træningsudstyr eller en weekendtur til et stævne? Skal Old Boys-afdelingen have én eller to kasser øl efter kampen?
På platformen kommer vi til at have løbende konkurrence for alle vores nye Micro-sponsorer. Det kan eksempelvis være en præmie for bedste idé til, hvordan pengene skal bruges til at gøre hverdagen endnu sjovere i NUBI eller en konkurrence om biografbilletter eller en stadionplatte. 
På siden www.pecasu.com/nubi har du mulighed for at oprette dig som Microsponsor for en af klubbens tre afdelinger; Børneafdelingen, Seniorafdelingen eller Old Boys-afdelingen. 
Vi håber, at mange af vores medlemmer, familie, bekendte og venner af NUBI vil være med til at bidrage til at gøre NUBI til en endnu bedre klub til glæde for os alle. 
Mvh
Bestyrelsen
Luk