Menu

Fodbold Fitness Kvinder

Fodbold Fitness for kvinder er et motionstilbud kun for kvinder, der kombinerer fitness (styrketræning) og fodbold. Konceptet, der er udviklet af DBU, er enkelt og forsøger at tage det bedste fra to verdener ved at kombinere Danmarks mest populære boldspil med fitness-sportens fleksibilitet.

Fodbold Fitness for kvinder er sundt, sjovt og socialt, og så er det målrettet kvinder uden stor fodbolderfaring.  Måske har kvinderne aldrig selv spillet fodbold, og måske har de spillet for mange år siden. Bolderfaringen er ikke så vigtig, for med Fodbold Fitness for kvinder er der mulighed for at lege sig i form med Danmarks nationalsport på en fleksibel og social måde.

Ved fodbold fitness for kvinder hos NUBI indgår den sociale del og den gode stemning som en naturlig del af træningen.

Der er træning en gang om ugen, som normalt ligger mandag aften.  En normal træningsaften består af ca. 30 minutter med styrketræning, ca. 15 minutter med boldteknik/boldlege, hvorefter der spilles fodboldkamp. En træningsgang varer ca. 1-1½ time. Holdet er ikke tilmeldt tuneringer.

Ønsker du en træningsform, der er både effektiv og social så kom og deltag i træningen og se, om det er noget for dig. Når vi spiller udendørs på græs, anbefaler vi fodboldstøvler/benskinner, hvis du ikke har fodboldstøvler så vent med at købe dem, til du har prøvet, om det er noget for dig.

Kontaktpersoner:
Lene Milwertz, tlf. 60 86 87 94, email: lene_milwertz@hotmail.com
Rodena Mezdo, email: rodenaadam@hotmail.com

Spilletider: Torsdag kl. 19.00 på NUBIs baner
Vintertræning: For oplysning om træningstider om vinteren, skriv eller ring til kontaktpersonen.

Yderligere oplysninger og ændringer i spilletider m.v. får man ved at anmode om at komme ind i den lukkede facebook gruppe: NUBI – Fodbold Fitness For Kvinder

 

undefined

undefined

Luk