Sæsonen er slut for 1. holdet - overlevelsen sikret

image
07. november 2018 kl. 14:33
Lørdag den 3. november blev sidste runde i årets herreseniorturnering spillet og for NUBIs 1. hold var der meget på spil. Læs mere her...

Lørdag den 3. november blev sidste runde i årets herresenior turnering spillet og for NUBIs 1. hold var der meget på spil. Inden sæsonen gik i gang havde vi nok håbet at holdet kunne blande os i oprykningskampen, men i stedet for blev man en del af en rigtig tæt bundstrid.

Lørdag var holdet en tur i Birkelse og som udgangspunkt skulle der mindst ét point på kontoen for at redde sig i serie 2. Ved nederlag var der dog mulighed for at redde sig ved hjælp fra anden side, men spillerne og holdet ville selv afgøre serie eksistensen.

Det blev en rigtig intens kamp uden det pæne fodbold men det var tydeligt at begge hold skulle ud og have noget med fra kampen. Birkelse skulle have tre point for at redde sig i serie 2 og de kom og foran tidligt i kampen på et flot mål direkte på frispark.

NUBI fik arbejdet sig ind i kampen igen og spillede sig frem til flere muligheder uden rigtigt at blive farlige. Udligningen kom i slutningen af 1. halvleg. Rødhus fik slået et indlæg fra venstresiden der endte helt i bageste område hvor Jakob Jørgensen kunne udplacere Birkelses keeper.

I 2. halvleg fortsatte den intense kamp uden nogle af holdene for alvor fik sat sit aftryk. Birkelse var tvunget frem men deres lange bolde blev afvist af NUBIs bagkæde.

Resultatet endte med 1-1 og NUBI er dermed klar til endnu en sæson i serie 2 og Birkelse må en tur ned i serie 3. NUBI sluttede på en 5. plads ud af 8 hold - samme placering som i forårssæsonen.

Tak for denne gang til Reber

Denne sæson blev den sidste for 1. holdets cheftræner Carsten Reberholt der efter eget ønske har besluttet stoppe. Der skal lyde en stor tak til Reber for indsatsen og vi håber at se dig på stadion og følge med klubbens videre færd.

Fra klubbens side arbejdes der på at få Rebers afløser på plads og vi håber at kunne melde noget ud snarest.