Menu

Seniorafdelingen er klar til 2022

image
29. december 2021 kl. 13:23
Om ganske få dage går vi ind i 2022 og dermed går der heller ikke længe før seniorspillerne skal i gang med udendørssæsonen. Læs mere her...

Standerhejsningen bliver den officielle opstart på forårssæsonen og den ligger lørdag den 29. januar kl. 13.00. Herefter er træningen henlagt til kunstgræs i dele af opstarten. Mere information om Standerhejsning og opstart følger.

 

1. holdet

Efter det lykkedes 1. holdet at rykke op i efteråret, skal holdet nu spille serie 3 i foråret. Lars Rise, der var træner for 1. holdet hele 2021, har til stor glæde for spillere og bestyrelse forlænget aftalen så han også vil styre tropperne til den kommende sæson.

Lars Rise fortsætter som 1. holdstræner.

Puljen til forårets turnering er offentliggjort og her skal NUBI prøve kræfter med Asaa Boldklub, Frederikshavn fI, Klokkerholm IF, Sulsted IF, Vejgaard Boldspilklub, Øster Sundby B32 og Aalborg Chang.

 

2. holdet

Mens der er ikke udskiftning på trænerposten på 1. holdet bliver det tilfældet på 2. holdet. Daniel Svendsen stopper efter en periode på 10 år som træner for holdet og overlader nu tøjlerne til en gammel NUBI dreng der vender hjem. Tidligere angriber for 1. holdet Jørgen Johansen bliver ny træner for 2. holdet. Jørgen er bosat i Nørhalne hvor han også har prøvet kræfter med trænergerningen på både ungdoms- og seniorniveau. Fra klubbens side ser vi rigtig meget frem til samarbejdet med Jørgen og så glæder det os altid når tidligere NUBI personer vender tilbage.

 

3. holdet

I efterårssæsonen konverterede vi vores U19 hold om til et seniorhold for at få implementeret de mange unge mænd i seniorafdelingen. Igennem de sidste par år har vi benyttet U19 spillere på de forskellige seniorhold, men nu var det tid til at smelte de to afdelinger helt sammen. I denne proces har trænerne Kurt Madsen og Mads Sterup været de store drivkræfter og det er nu tid til at de giver stafetten videre. En stor tak skal der lyde til Kurt og Mads for det store arbejde de har lagt hos de unge mænd.

Vi har derfor været på udkig efter en ny holdansvarlig for 3. holdet og her glæder det os at en af de unge spillere selv har mod på denne opgave. 20-årige Mads Emborg bliver ny mand i spidsen for 3. holdet.