Menu

Serie 2 klar til turneringsstart

image Arkivfoto fra 2017
05. april 2018 kl. 09:15
Efter sidste uges udsættelse af premierekampen i årets turnering, på grund af banelukninger i Aalborg Kommune, er det nu ganske vist at NUBIs 1. hold skal i aktion i årets første kamp. Læs mere her...

Lørdag den 7. april går turen til Storvorde og et møde med deres serie 2 hold. Kampen afvikles på deres helt nye kunstgræsbane så græsbanernes tilstand vil ikke have indflydelse på denne kamps afvikling.

Forud for denne premiere er gået over to måneders hård opstart i vintervejret der kan tage modet fra de fleste, men spillerne har taget det med super humør og god indstilling. Der er blevet spillet en håndfuld træningskampe med godkendte resultater og indsatser. Holdets nye cheftræner Carsten Reberholt har fået set mange spillere an og alle har gjort en god figur.

Forud for denne sæson har vi sagt farvel til en enkelt spiller. Tommi Fabricius gjorde det så godt i NUBI trøjen at det kastede en kontrakt med Jammerbugt FC af sig og vi ønsker held og lykke til ham.

På tilgangssiden har der heldigvis også været lidt aktivitet. Unge Morten Vingaard på 18 år er kommet til og har vist lovende takter med højt teknisk niveau og har gjort det godt på den centrale midtbane. Derudover er der også blevet budt velkommen tilbage til Kris Alcott der senest spillede i NUBI i 2014. Alcott har tidligere spillet 68 kampe med 41 mål til følge for NUBIs 1. hold.

Spillerne, trænere og ledere glæder sig til at komme i gang efter den lange opstart og vi håber på en god start på sæsonen.
Kampstart på lørdag er kl. 13.00 i Storvorde.

NUBIs 1. hold har spillet følgende træningskampe i opstarten:

Aalborg Freja (S3) - NUBI: 5-4
NUBI - RKG (S1): 6-3
NUBI - Vejgaard B (S1): 7-2
AaB (S2) - NUBI: 2-2
AaB (U19) - NUBI: 3-0
Nørresundby FB (S2) - NUBI: 4-5

Holdets turneringsprogram kan ses på dette link:
https://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/programTeam.aspx?teamid=3930&poolid=267641

Luk